Cranberry
430 mg puur

Verkrijgbaar in:
120 capsules € 24,95

Cranberries komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika. In Nederland worden cranberries ook wel veenbesssen genoemd. De veenbessen groeien voornamelijk op de Nederlandse Waddeneilanden. Cranberries bevatten bioflavonoïden, organische zuren, d-mannose en vitamine C. De werkzame stof in cranberry is vooral de d-mannose. Vaak wordt een D-Mannose supplement als aanvulling op een cranberry supplement gebruikt.                      

Cranberry extract van APB Holland is uniek door:

  • gestandaardiseerd cranberry extract 430 mg, equivalent van 4300 mg gedroogde vrucht
  • puur Cranberry 10:1 extract, zonder verdere vulstoffen of bindmiddelen
  • koosjere, halal, vegetarische capsule
  • capsule met vertraagde afgifte 
  • opent zich pas in de darmen, wat het risico op reflux minimaliseert 
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht

Aanvullende informatie:

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Dosering: 1-2 capsules per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.